Cabina foto

Cabina foto este responsabila cu distractia voastra si a invitatiilor vostri, este un mod foarte simpatic de a crea amintiri frumoase.

Inainte de eveniment vom stabili impreuna dimensiune fotografiilor (10x15cm sau 5x15cm), personalizarea fotografiei printate (culori, elemente grafice, personaje si text) si tipul fundalul (aceasta poate sa fie din material cu paiete in diverse culori, material simplu sau de tip croma).

Avem o recuzita diversificata si foarte simpatica, peruci, palarii, ochelari, masti, pistoale si mesaje amuzante. Recuzita se poate personaliza in tema evenimentului vostru, dar contra unui cost suplimentar.

Vom stabili impreuna si timpul petrecut de echipa noastra la petrecerea voastra. In tot acest timp se vor printa un numar nelimitat de fotografii si promitem sa dam tuturor personajelor din poza o fotografie printata.

Echipa Fun Photo Booth este formata din Anda, Arin, Adi si Betto – fotograful (el realizeaza si personalizarea layout-urilor in Photoshop), o sa stiti sigur care dintre ei este la evenimentul vostru pentru ca scrie pe ei, la propriu,  „Eu sunt Anda”,  „Eu sunt Arin”, „Eu sunt Adi” sau „Eu sunt Betto”.

Colaboratorii nostri, mai exact Andreea de la Akua si doamnele Maria si Mirela de la Nunta Aleasa, ne pot ajuta cu panouri florale, aranjamente din baloane, panouri personalizate in fel si chip, dar cum cred ca v-ati dat seama deja, tot contra uni cost suplimentar.